Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen via de webshop?

In onze webwinkel kunt u betalen middels iDeal, Bankoverschrijving, MisterCash en SOFORT. De betaling verloopt via onze betalingspartner Mollie.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst (vóór 15:00 uur) wordt deze dezelfde dag door ons zorgvuldig ingepakt en verzonden.

De bestellingen worden de volgende dag aan u aangeboden door DHL. U kunt uitgaan van het volgende levertermijn bij DHL binnen Nederland:

Maandag vóór 15:00 uur besteld > dinsdag geleverd
Dinsdag vóór 15:00 uur besteld > woensdag geleverd
Woensdag vóór 15:00 uur besteld > donderdag geleverd
Donderdag vóór 15:00 uur besteld > vrijdag geleverd
Vrijdag vóór 15:00 uur besteld > zaterdag geleverd
Zaterdag besteld > dinsdag geleverd
Zondag besteld > dinsdag geleverd

Wat zijn de verzendkosten?

Wij bezorgen uw bestelling voor slechts € 6,95 in Nederland en België. Bij bestellingen boven de €25,- is verzending gratis.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Wij leveren op dit moment standaard in Nederland en België. Wilt u dat wij leveren in een ander land, neem dan contact met ons op. Wij zullen u dan een scherpe aanbieding doen qua verzendkosten.

Kan ik een bestelling ook retourneren?

Wij hanteren de wet koop op afstand. Indien de producten niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u deze – mits onbeschadigd – binnen 14 dagen aan ons retourneren en een vervangend product of het eventueel betaalde bedrag terug ontvangen. Neem per email contact op met ons, vermeld ook uw bestelnummer.

Kan ik mijn geld retour krijgen als ik niet tevreden ben?

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren. Uiteraard dient zowel de verpakking als het product weder verkoopbaar te zijn. Indien u binnen de gestelde termijn uw bestelling aan ons retourneert zullen wij het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van retour terug storten.

Kan ik BTW vrij bestellen?

Indien u buiten Nederland en binnen Europa zakelijk bij ons besteld, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij rekenen dan geen BTW over de factuur. Neem hiervoor per e-mail contact met ons op.

Kan ik subsidie ontvangen voor LED verlichting?

Voor zowel bedrijven als particulieren is er een mogelijkheid om subsidie te ontvangen over hun investering in LED verlichting. Via de Energie-investeringsaftrek regeling van de overheid kunt u tot wel 13,55% van uw investering terugkrijgen!

Bekijk voor meer informatie de website www.rvo.nl/eia-subsidie of neem contact met ons op.